Consultancy

Консултации

Като компания, работеща в сферата на услугите и фокусирана върху предоставянето на услуги с добавена стойност, базирани на нашите знания и дългогодишен опит, бихме се радвали да ни позволите да работим заедно, за да споделим този опит с Вас, предоставяйки следната комбинация от консултантски услуги:

 

  • Бизнес консултации. Иновацията е първата стъпка към устойчив растеж, но как да подхранвате иновациите? Можем да ви помогнем с отговора на този въпрос, а и на много други. Ние сме компания свързваща технологии, стратегии и бизнес в намирането на успешна и бързо развиваща се бизнес среда.
  • IT одити. Вярваме, че успешните проекти идват само след успешно планиране и поради тази причина всеки план трябва да започва с одит. Позволете ни да Ви помогнем на място с изготвянето на технологична и бизнес оценка при определянето на вашите нужди и изисквания.
  • IT стратегия. Можем да работим заедно за изграждането и изпълнението на вашата ИКТ стратегия, съобразявайки се с бизнес целите и изискванията на вашата компания. Ще ви предоставим решения, които ще издържат изпитите на времето.
  • IT управление на услуги. Как най-ефективно да приложите и използвате управлението на услуги и сигурност във вашата компания? Доверете се на нас, на нашия дългогодишен опит и на водещите в индустрията стандарти за ITSM (ITIL, ISO20000, ISO27001, и т.н.), които използваме и ни позволете да споделим как ние се справихме в собствения си дом.
  • Устойчивост на бизнеса и възстановяване след бедствия. В наши дни това е най-болезненият въпрос, нали? Има хиляди софтуерни и хардуерни решения, множество производители и приложения. Но кое е най-доброто за Вас? Позволете на нашите експерти да анализират и да Ви помогнат да изберете най-доброто, решение за непрекъснатост на работния процес, базирайки се изцяло на вашите нужди.
  • Технологично консултиране. Големият брой технологични експерти ни кара да се чувстваме горди. Ние непрекъснато се учим и развиваме, обогатявайки нашия “кnow-how”, за да останем на върха на динамичната технологична вълна. Готови сме да споделим тези знания с нашите клиенти. Можем да Ви насочваме през редицата технологични решения, които трябва да вземете, за да може вашия бизнес да просперира.