Information Security

Информационна сигурност

В ера на бързо развитие на сложни кибер заплахи, постоянната злоупотреба с идентичности, лавинообразен растеж на данни от всякакъв вид, бум на пазара и бързо налагане на мобилни устройства, дискусията за сигурността е задължителна тема за всяка една организация. Регулаторните усилия и технологични нововъведения се борят заедно за да предотвратят, автоматизират и защитят организациите срещу кибер престъпниците. Въпросът "Аз или моята организацията нуждаем ли се от сигурност?" вече не е релевантен. Въпросът е кога и как да придобиете оптимални решения за сигурност. За да отговарим на всички тези изисвания, разработихме пълен спектър от решения за информационна сигурност. Те обхващат всички основни елементи в една съвременна организация и са разделени, както следва:
 

  • Сигурност на хора. Справя се с предизвикателства като измами с идентичност, многофакторна автентикация, регламентиране на достъпа и управление на привилегии.
  • Сигурност на данни. Помага за защита на данните в покой и в движение и предотвратява злоупотреба с изтичане на информация.
  • Инфраструктурна сигурност. Обхваща широк спектър от решения срещу сложни устойчиви заплахи и атаки от тип отказ от услуга (DDoS), осигурява защита и управление на статични или мобилни устройства и защитава корпоративни услуги като електронна поща, уеб приложения и системи за сътрудничество.
  • Сигурност на приложения. Осигурява превантивна защита за подобряване на сигурността на мобилни и уеб приложения, предпазва приложенията от злоупотреби и увеличава тяхната защитa срещу бъдещи заплахи.


Всички тези инструменти за управление, автоматизация и контрол, предоставени от водещи доставчици на решения в областта на сигурността (Cisco Systems, IBM, Microsoft, CheckPoint, Qualys, RSA Security, Palo Alto Networks), с които сме изградили солидно партньорство, осигуряват висока степен на интелигентност и безопасност във всяка една организация. Наред с това, използвайки нашите доказани професионални услуги в информационната сигурност, ние предоставяме цялостни решения за сигурност от край до край.