Партнираме с бъдещето

Партнираме с бъдещето
29 февруари 2016

Телелинк и Sectra изумиха участниците на 11-тата Национална конференция по е-здравеопазване с демонстрацията на единствената по рода си медицинска маса за виртуални дисекции. Дейвид Уолстън от Sectra и Мирослав Гечев от Телелинк демонстрираха на живо възможностите на решението, състоящо се от висококачествен сензорен дисплей, интуитивен интерфейс и вградена PACS система от последно поколение (наградена с Best in KLAS 2015-16). Масата позволява на всяко едно медицинско лице лесно да изследва, проучва и диагностицира пациент, използвайки изключително детайлни 3D изображения, генерирани автоматично на базата на реални анатомични и медицински случаи, както от локалната за медицинската институция PACS система, така и от световната практика (достъпни през образователния портал).

Образователният портал от своя страна е облачно решение, даващо достъп на преподавателите, студентите и лекарите до различни, уникални и реални клинични случаи от целия свят. Всеки един лекар или студент може да отвори своя клиничен случай, от която и да е маса, лаптоп или мобилно устройство, което прави образователния портал цялостно решение за обучение, както в медицински университет или университетска болница, така и за дистанционно обучение или обучение от вкъщи.
Медицинската маса за виртуална дисекция придава изключителна висока стойност, развивайки критично мислене както на лекарите, така и на студентите, давайки им възможност да изведат здравеопазването и грижата за пациента на едно по-високо ниво. Поради тези причини масата и порталът са подходящи както за медицински университети и колежи, така и за университетски и частни болници, които се стремят да бъдат лидери в сферите на медицинското образование, предоперативната подготовка, ортопедията, анатомичните лаборатории, симулационните центрове, общата хирургия, ветеринарното образование.
Конференцията беше и мястото, на което Телелинк и Sectra обявиха своето стратегическо партньорство за региона и България, като по този начин Телелинк става единственият признат Sectra Solution Provider партньор на изключителното по рода си високотехнологично решение.
С този си ход отново демонстрирахме своя нюх към висококачествените, носещи реална стойност иновативни ИТ решения, които помагат на лекарите и лидерите в медицината да изведат здравеопазването на по-високо ниво.
Можете да научите повече за медицинската визуализационна маса и образователния портал Sectra от нашата брошура, както и да поискате персонална демонстрация на решението на имейл healthcare@telelink.bg.

Назад