Телелинк активно подкрепя здравната общност с решения за иновативно здравеопазване

Телелинк активно подкрепя здравната общност с решения за иновативно здравеопазване
31 март 2016
Телелинк, съвместно с Майкрософт България, представиха модерни решения за работа в здравеопазването. Събитието, което се проведе на 29-ти март в гр. София, събра ръководители и ключови специалисти от водещи в бранша здравни заведения, които се запознаха с новостите в управлението и защитата на пациентските данни посредством Microsoft Enterprise Mobility Suite, работа с архив на изследвания от образна диагностика чрез Microsoft Azure Backup, както и с решенията за продуктивност, екипна работа и споделяне на знание.
По време на семинара бяха обсъдени текущите предизвикателства пред здравните заведения по отношение на рисковете, свързани с дейността, понижаването на разходите, подобрената сигурност и предоставянето на най-висококачествени услуги. Дискутираха се начините за оптимизиране на процесите в болничната и доболнична помощ с помощта на Microsoft технологии, както и подготовката и обучението на младите лекари.
 
Гостите имаха уникалната възможност да проследят на живо демонстрация с медицинската маса за виртуални дисекции Sectra и да научат повече за средствата за модерно интерактивно обучение.  „Постоянно доказваме и надграждаме опита си в предоставянето на иновативни технологични решения за здравните организации. Целта ни е да развиваме тази вертикала, предоставяйки иновативни решения, продукти и услуги, които предоставят реално измерима стойност за институциите“, каза Мирослав Гечев – Мениджър бизнес развитие за „Иновативно здравеопазване“ в Телелинк.  „Продължаваме подкрепата си върху тази ключова индустрия, предоставяйки както свои собствени разработки – например система за позициониране в реално време (RTLS), така и разработки на наши партньори, като представената днес изключително иновативна медицинска маса за виртуални дисекции и образователния портал, които придават едно ново измерение на подготовката и обучението на студенти, медицински специалисти и млади лекари“.
Назад