Телелинк отново с отличие в ИКТ Топ 100

Телелинк отново с отличие в ИКТ Топ 100
06 юли 2016 г.

Вестник Computerworld България за първи път награди на официална вечерна церемония на 5 юли в Sofia Airport Center лидерите в 19-то издание на уникалната класация на водещите технологични компании в България “ИКТ Топ 100”. Наградите са разпределени в 5 основни категории на сектор „Информационни и комуникационни технологии“. Класацията се провежда въз основа на обективни финансови критерии - печалба и брутни приходи от дейността за 2015 г. на български и международни компании от телекомуникационния, ИКТ и аутсорсинг секторите, опериращи на българския пазар. В проекта “ИКТ Топ 100” през 2016 г. участват 102 компании.

 

Телелинк получи приза в категория „Системна интеграция“. Нели Йоловска, управител на „Ай Си Ти Медиа“, връчи плакет на Иван Житянов, директор дирекция „Системна интеграция“ в „Телелинк”.

 

"Радвам се, че не за първи път получаваме тази награда и успяваме да изкачим върха на тази класация“, каза Иван Житянов при получаване на наградата. „Това за нас е едно неоспоримо доказателство, че усилията и енергията, които влагаме в сферата на системната интеграция, дават резултат, и още повече, че са видими за цялата индустрия. През последните няколко години се опитваме да променим малко или много бизнес модела, който следваме в нашата компания, както и визията, с която се представяме на пазара. От една компания, която работеше с една шепа клиенти, предимно съсредоточени върху решения и услуги, свързани с мрежова инфраструктура, в ден днешен се опитваме и смятам, че успяваме, да предоставяме на клиентите си комплексни ИТ решения от край до край и то не само за една малка част клиенти, а аз един широк спектър от бизнес и публични компании. Друго изключително важно нещо, което смятам, че е фактор за успеха на всяка една компания, и което правим в Телелинк, е именно насърчаването на предприемачеството вътре в самата компания. Тези малки двигатели на иновация ни помагат през последните няколко години и вярвам, че и за напред ще намираме ниши в различни сфери на нашата икономика, които да запълваме по най-добрия начин. Около 65% от приходите на нашата компания идват от професионални услуги и именно тук не мога да не изразя моето задоволство от екипа, който успяхме да съградим през последните няколко години, и да благодаря на всеки един от служителите на Телелинк за високия професионализъм и отдадеността им към каузата, която проповядваме. Благодаря на нашите партньори, клиенти, доставчици, дистрибутори и консултанти, с които през годините успяхме да създадем един модел на работа, който се базира на доверие, прозрачност и гъвкавост“.

 

Снимка: Александър Главчев

Назад